Pandurii, ultimul chef înaintea vacanţei

Pentru fotbaliştii de la Pandurii anul s-a încheiat mai devreme decât pentru ceilalţi gorjeni, majoritatea fiind din alte localităţi sau alte ţări şi fiind nevoiţi să plece acasă pe perioada vacanţei. Jucătorii şi-au urat din acest weekend toate cele bune pentru noul an, urmând să se mai revadă abia pe data de 9 ianuarie, când este programată revenirea la Târgu Jiu. Petrecerea de final de an a avut loc la un restaurant din apropierea oraşului, unde au fost prezenţi jucătorii, staff-ul tehnic, conducerea clubului, dar şi oficialităţi locale, sponsori şi politicieni care au dosit să-i felicite pe jucători pentru parcursul din acest an.

Fotbaliştii de la Pandurii sunt de vineri în vacanţă, după banchetul de final de an majoritatea acestora plecând spre casă. Festivitatea care a avut loc la un restaurant situat în apropiere de Târgu Jiu a fost una mult mai extinsă decât cele din anii trecuţi, la care au fost prezenţi doar jucătorii cu familiile, de această dată fiind invitate multe dintre personalităţile care au fost alături de echipă, sponsori, sindicalişti din minerit şi energie şi politicieni.

Jucătorii de la Pandurii au avut ce sărbătorii cu această ocazie, fiind calificaţi în Cupa României unde speră să ajungă chiar în finală, dar având şi un parcurs foarte bun în campionat, acolo unde au avut parte doar de un meci pierdut din cele unsprezece disputate cu Sorin Cârţu pe bancă.

Dacă dintre jucători a lipsit doar Piţurcă, convocat la naţionala A săptămâna trecută, staff-ul tehnic şi cel medical, precum şi conducerea clubului au luat parte la acest banchet de la care actorii principali au plecat destul de repede, grăbiţi fiecare să ajungă mai repede acasă după acest tur obositor. În timp ce majoritatea fotbaliştilor a părăsit incinta imediat după ce a fost adus tortul, unii mai grăbiţi chiar înainte, o parte dintre jucători fiind invitaţi la concursul de Miss Universitatea Titu Maiorescu din Târgu Jiu, jucătorii străini au fost captivaţi de atmosfera petrecerilor autohtone şi au întârziat până aproape de miezul nopţii. Cardoso, Arrieta, Tremonti, Mingote şi Raskovic au cântat, chiar dacă se descurcă mai greu cu versurile în română, imnul echipei, dar şi refrenul cântecelor Mariei Bosneanu. Sârbul Raskovoc şi-a încercat şi talentul muzical cântând la microfon o melodie sârbească, ajutat fiind de colegul Alin Rus, cel mai în formă jucător al pandurilor de la această petrecere. Rus a fost campion şi la dedicaţii, el solicitând melodia „Puşca şi cureaua lată” pentru antrenorul Sorin Cârţu  şi „Mărine, Mărine” pentru preşedintele clubului.

Tăierea tortului a fost momentul culminant al petrecerii celor de la Pandurii, aceştia având surpriza de a primi un tort în culorile clubului şi decorat cu emblema pandurilor sub care scria „Succes în calificări”. Mesajul se referea la ceea ce va urma în Cupa României, acolo unde echipa lui Cârţu are mari şanse de a produce o nouă surpriză. Împărţirea torului a revenit antrenorului Cârţu şi preşedintelui Condescu, secondaţi de primarul Florin Cârciumaru, care a cântat alături de jucători imnul echipei. Obişnuiţi cu programul strict din campionat, jucătorii nu au mai întârziat după miezul nopţii, majoritatea plecând în aceeaşi noapte către casă unde îi aşteptau familiile, aceştia venind neînsoţiţi la petrecere. După o binemeritată vacanţă de o lună, cu toţii vor reveni la Târgu Jiu pentru a începe pregătirea părţii a doua a campionatului.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: