Pandurii, victorie categorică cu sârbii de la Jagodina

Pandurii a învins cu scorul de 3-0 sârbii de la FK Jagodina într-un meci amical disputat în complexul de terenuri unde se antrenează gorjenii în stagiul de la Belek. Deşi au avut meciuri din două în două zile, jucătorii de la Pandurii au efectuat normal antrenamente, chiar şi în ziua jocului având programat un antrenament. La ora meciului jucătorii cu probleme medicale sau menajaţi din cauza oboselii au luat loc în tribună, doar 18 dintre jucătorii din lot intrând pe teren.

La meciul amical cu sârbii de la FK Jagodina, antrenorul Petre Grigoraş a mizat mai ales pe jucătorii experimentaţi din lot. Prima echipă trimisă pe teren a jucat aproximativ 75 de minute, rezervele fiind trimise pe teren doar pentru ultimele 15 minute. În primul unsprezece şi-a găsit însă locul şi tânărul Ionuţ Rada, care a fost cooptat la Pandurii din lotul echipei a doua. Rada a făcut cuplu în apărare cu fundaşul central Chiricheş, el fiind şi marcatorul primului gol. Alături de Rada, dintre tinerii veniţi de la echipa a doua au mai evoluat Avramescu şi Tătaru, ultimul fiind şi marcatorul celui de-al treilea gol. Pandurii au dominat jocul din primele minute având posesie foarte bună şi reuşind să îşi creeze mai multe ocazii prin Rada, Băcilă, Cristea sau Voiculeţ.

Rada a deschis scorul

Fundaşul Rada a deschis scorul în minutul 9 trimiţând balonul în plasa porţii sârbilor cu capul din apropierea porţii după o lovitură de colţ executată de Hidişan.

În minutul 21, Voiculeţ a mărit avantajul echipei sale cu un şut de la peste 20 de metri fără şanse pentru portarul sârb Simic. Sârbii şi-au creat şi ei câteva ocazii pe finalul primei reprize, Lazar reuşind să apere şutul lui Bojovici din minutul 39 şi apoi pe cel al lui Djilas.

În repriza a doua sârbii au efectuat o serie de schimbări care au dus la crearea mai multor ocazii la poarta lui Lazar care s-a evidenţiat din nou. În minutul 56 Ognjenovic a trimis mingea în poarta pandurilor din poziţie de ofsaid fază la care banca tehnică a sârbilor a protestat şi antrenorul acestora a pătruns chiar pe teren fiind oprit de brigada de arbitrii FIFA din Polonia care a condus partida.

Din minutul 75 antrenorul Petre Grigoraş a efectuat o serie de schimbări trimiţând pe teren mai mulţi jucători tineri  În minutul 75 Lazar a mai apărat un şut de la peste 20 de metri după care a fost schimbat cu Horvat, odată cu acesta fiind trimişi pe teren şi Ciucur, Avramescu, Tătaru, Apostu şi Conrado. În ultimul minut de joc fundaşul Tătaru a stabilit scorul final înscriind cu capul după o lovitură de colţ.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: