Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj caută manager

Ministerul Public a scos la concurs postul de manager economic la Departamentul Economico-Financiar şi Administrativ din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Postul a rămas vacant după ce Grigore Cârstea, cel care a ocupat această poziţie până de curând, s-a pensionat.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de manager economic la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Concursul va avea loc luna viitoare, proba scrisă fiind stabilită pentru data de 15 decembrie, iar data de susţinere a interviului pentru 18 decembrie. Grigore Cârstea, cel care a ocupat acest post până acum câteva luni s-a pensionat, atribuţiile sale fiind preluate interimar de o altă persoană din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Grigore Cârstea are un fiu care este procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Concursul se organizează la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu sediul în Bulevardul Libertăţii nr.14, sector 5, Bucureşti. Candidaţii pentru acest post trebuie să deţină studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă pe specializarea ştiinţe economice, dar se mai cere o vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 3 ani. Candidaţii nu trebuie să aibă  antecedente penale, în schimb se cere o bună reputaţie dar şi deţinerea certificatului de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi, precum şi de cunoaşterea reglementărilor europene în domeniu.

Se mai caută manager economic şi pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, Vâlcea, Tulcea dar şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: