Parlamentarii, chemaţi la raport de Noua Republică

Partidul Noua Republică solicită deputaților și senatorilor gorjeni să prezinte un raport de activitate cetățenilor din colegiul în care au fost aleși. „Ei trăiesc din banii noștri și au obligația să spună ce activitate parlamentară au avut. Gorjenii au votat cu gândul că aleșii lor vor avea inițiative legislative sau interpelări la guvern pentru ei și copiii lor”, a spus preşedintele filialei Gorj, Lucian Medar.

Medar a precizat că „au trecut șase luni din acest an, timp în care „aleșii noștri”  nu au făcut nimic pentru învățământul românesc și nu au susținut nici un „proiect pentru tinerii gorjeni” , majoritatea dintre ei fără un loc de muncă”.

Partidul Noua Republică, Organizația Județeană Gorj,caută răspunsuri și „alternative” la „inactivitatea” demnitarilor și aleșilor gorjeni, a mai spus Medar.

 „Noua Republică” este singurul partid din România recunoscut de Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (AECR). Format în special din tineri „școliți în țară și în afară”, vine cu un suflu nou de „tip pașoptist” pentru relansarea economică și socială a țării. „Noua Republică” e singurul partid asociat cu o familie europeană, care susține simultan: reforma Statului, a cheltuirii banului public, reforma instituțiilor statului și a partidelor, păstrarea și conservarea mediului înconjurător, păstrarea tradițiilor și a obiceiurilor,  dezvoltarea instituțiilor fundamentale care definesc viața comunitară între individ și stat,  susținerea familiei românești și educarea tinerilor pe baza „bunelor practici” ale învățământului românesc. (A.A.)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: