Parteneriatul civil între homosexuali, pe cale să fie recunoscut în România. Bravo, dar cam târziu!

Alaltăieri am scris despre viitorul medicinii, care inevitabil va include posibilitatea, la nevoie şi dorinţă, a transplantului de cap. Ieri am scris despre evoluţia omului şi a maimuţelor din acelaşi strămoş comun. N-au fost chiar cele mai bine primite articole. Ei bine, m-am obişnuit cu înapoierea şi reacţiile ei. Suntem provinciali nu la nivel de judeţ, ci la nivel de ţară. România e surioara retardată a familiei UE, mai retardată chiar şi decât Bulgaria. Dar retardul României nu ne va afecta decât pe termen foarte scurt, din fericire. Ştiinţa va continua să evolueze în ciuda rezistenţei futile a românilor şi lucrurile despre care am scris se vor întâmpla, fie că vrem sau nu. În marea familie a civilizaţiei umane, România va fi trasă, în mare parte împotriva voinţei ei, înspre progres. Ura!

Şi, ca să îmi menţin nivelul de popularitate, astăzi o să salut cu mult entuziasm un aviz favorabil dat de comisia pentru muncă şi protecţie socială din cadrul Camerei Deputaţilor. Avizul priveşte intrarea în legalitate, în România, a parteneriatelor civile între persoanele de acelaşi sex, care, în caz de vot pozitiv, va însemna că homosexualii şi lesbienele care locuiesc împreună vor avea, în mare parte, aceleaşi drepturi şi vor intra în incidenţa aceloraşi legi ca şi cuplurile căsătorite. Revenind un pic la exemplul cu surioara retardată, şi în această privinţă România este printre ultimele state care va accepta drepturile cetăţenilor gay, legi similare proiectului depus de Remus Cernea existând, deja, în 19 state din UE. Şi nu, asta nu se întâmplă doar în UE, ci în imensa majoritate a statelor democratice din întreaga lume. Mai mult decât atât, ţările care au votat împotriva acestor proiecte, ca de exemplu Grecia, sunt deja obligate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului să îşi ”revizuiască legislaţia astfel încât să elimine discriminarea faţă de persoanele gay”.

Acum o să pariez că aceiaşi oameni care sunt împotriva evoluţiei ”DIN MAIMUŢE” vor fi şi împotriva drepturilor pentru gay, ceea ce e amuzant, pentru că, dacă stai să te gândeşti, şi gheii sunt, după părerea lor, oameni creaţi de Dumnezeu, deci dacă are cineva o problemă cu preferinţele acestora, ar trebui să se adreseze mai sus; foarte sus, direct Creatorului, nu? Ah, şi apropo: însuşi noul papă a zis că evoluţia e un fapt incontestabil. Nu contează! Noi, românii ortodocşi, rămânem la periferia civilizaţiei în continuare. Vestea bună este că nu ne putem închide aici. Aşadar pregătiţi-vă să fiţi civilizaţi cu forţa, oameni buni! Alternativa este mutatul pe Marte sau în pădure, în afara societăţii.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: