Pârtia de schi de la Leleşti aşteaptă turiştii

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă care nu-și permit să meargă la Rânca sau într-o altă stațiune montană din țară. Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, a declarat ieri că s-au luat toate măsurile ca pârtia din localitate să fie funcţională astfel că turiştii care vor să schieze în această perioadă a anului o pot face şi la Leleşti. Cei care se vor încumeta la o astfel de experienţă vor fi „cinstiţi” şi cu un păhărel de vin fiert.

Primarul din comuna Lelești, Marian Rotaru, a reamenajat pârtia din localitate şi a pus la punct toate detaliile privind funcţionalitatea ei. Mai rămâne ca vremea să ţină cu iubitorii sporturilor de iarnă. Pârtia va fi iluminată și în timpul nopții, iar aceasta nu este singura surpriză pregătită de autoritățile locale din Lelești pentru cei care vin aici să se distreze. „Pârtia este amenajată, chiar zilele astea am verificat instalaţia electrică ca să putem pune în funcţiune nocturna. Zăpada este un pic umedă, dar sperăm să dea îngheţul şi din câte se anunţă o să avem parte şi de îngheţ. Suntem dornici de musafiri şi de distracţie. O să avem mai mult vin fiert, mai multă țuică fiartă și o să fim o gazdă mult mai primitoare”, a declarat Marian Rotaru, primarul din Lelești.

An de an, pe pârtia din Leleşti vin tineri din comună sau din comunele vecine pentru a schia sau pentru a se da cu săniuţa. Primarul Rotaru a precizat că pârtia din Leleşti a început să fie foarte cunoscută în rândul iubitorilor de adrenalină. Mai mult, pârtia este accesibilă fiecărei categorii de vârstă. „M-au sunat foarte mulţi oameni să mă întrebe dacă pârtia e funcţională, lucru care mă bucură în sensul că a început să fie cunoscut acest fenomen. Este pârtie şi de un kilometru,depinde pe fiecare cât îi ţin puterile”, a declarat Marian Rotaru, primarul din Leleşti.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: