Pârtia din Leleşti a fost mărită, se aşteaptă zăpada

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă care nu-și permit să meargă la Rânca sau într-o altă stațiune montană din țară. Au ca alternativă pârtia de la Lelești, care anul acesta va fi mai mare. Edilul a amenajat pârtia, însă acum așteaptă ninsoarea. Cei care vor ajunge aici să schieze sau să se dea cu săniuța vor fi „cinstiți” cu câte o țuică fiartă sau vin fiert.

Primarul din Comuna Lelești a reamenajat pârtia din localitate, pe care a mărit-o anul acesta special pentru cei care de ani de zile vin aici să se bucure de iarnă. Pârtie va fi iluminată și în timpul nopții, iar aceasta nu este singura surpriză pregătită de autoritățile locale din Lelești pentru cei care vin aici să se distreze. Primarul Marian Rotaru împreună cu cetățenii vor servi pe cei care vin pe pârtie cu vin și țuică fiartă. „Noi am început să ne pregătim de sărbători. Acum lucrăm la iluminat și nu vrem să vadă oamenii că este criză. Dacă până acum angajam o firmă specializată în așa ceva, acum o să decorăm comuna cu cei de la ajutor social. Avem ghirlande de anul trecut, mai schimbăm becurile și sunt bune. Pe 24 decembrie o să dăm drumul la iluminat și până pe 10 ianuarie. Am lungit și pârtia din comună, avem totul pregătit, numai că acum așteptăm zăpada. Anul acesta o să fim mult mai organizați ca în trecut pentru că deja la noi la Lelești a devenit tradiție. Avem generator, o să avem mai mult vin fiert, mai multă țuică fiartă și o să fim o gazdă mult mai primitoare”, a declarat Marian Rotaru, primarul din Lelești.

Toți copiii din Lelești primesc daruri de sărbători

Autoritățile locale se pregătesc în această perioadă și cu daruri pentru copiii din localitate. Aproximativ 350 de grădinari și școlari vor primi vizita celor de la primărie, care le va da câte un cadou. „Din 2004, noi mergem din casă în casă pentru a le oferi copiilor cadouri. Asta facem și anul acesta și vreau să vă spun că nu ne batem joc de ei să le luăm ochii cu câteva dulciuri, le oferim cadouri consistente. Pentru fiecare pachet am alocat suma de 50 de lei. Copiii știu și ne așteaptă nerăbdători”, a mai spus Rotaru.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: