Vrei să ajuţi? Vino cu o hăinuţă sau o jucărie la redacţia Pandurul!

Redacţia Pandurul începe să arate ca atelierul lui Moş Crăciun. Gorjenii au citit poveştile unor copii şi au venit alături de noi. Avem nevoie de jucării, de hăinuţe, de încălţăminte, de alimente neperisabile. Firma Velpitar a oferit cozonaci, iar Bugda Impex jucării. Cititorii au adus jucării şi hăinuţe, iar pe facebook şi prin telefon, zeci de oameni din toată ţara, chiar şi din străinătate, ne-au întrebat cum pot fi de ajutor. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a oferit o sumă de bani cu care vom cumpăra alimente. Orice sprijin, cât de mic, contează, pentru că vorbim de familii în care uneori bucata de pâine este un lux. Vorbim de copii care nu vor merge la şcoală în această iarnă pentru că nu au ghete. Şi de copii care stau pe întuneric, pentru că nu au curent electric şi nu sunt bani de lumânări. Darurile voastre vor fi duse de noi copiilor începând cu Moş Nicolae şi până de Crăciun.

Cititorii Cotidianului Pandurul din toată țara ni s-au alăturat în campania de ajutorare a familiilor necăjite din județul Gorj, dar în special a micuților care nu mai aveau nicio speranță că Moș Crăciun va ajunge anul acesta și la ei.  Campania de ajutorare s-a transformat într-o campanie de sensibilizare pe facebook, iar la redacția cotidianului Pandurul oameni cu suflet din țară au început să sune sau să ia legătura prin reporteri cu familiile respective. Un gorjean stabilit în Timișoara, o femeie din Cluj-Napoca sunt primii care s-au alăturat de la distanță campaniei.

Au ajuns primele ajutoare la redacție

Pe lângă firmele Vel Pitar și Bugda Impex, mulți gorjeni cu suflet s-au alăturat campaniei noastre și au adus la redacție hăinuțe, încălțăminte, jucării și câțiva cozonaci pentru aceste familii care au nevoie de ajutorul tuturor.  În diferite zone ale orașului, oamenii s-au mobilizat și strâng ajutoare pe care le vor aduce la Pandurul, pentru ca acestea să ajungă la familiile necăjite. Și de la oamenii din diferite comune din Gorj am primit semnale că vor contribui la bucuria acestor copii. Mai mult decât atât, mai mulți elevi din Rovinari împreună cu profesorul de religie îi vor ajuta pe acești micuți cu tot ce pot.

Așteptăm ajutorul dumneavoastră

Dacă vreţi să îi ajutaţi pe aceşti copii, va aşteptăm la redacţia Pandurul din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (complexul comercial de lângă Parchetul local, intrarea prin spate). Pe lângă jucării, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri, micuții au nevoie și de rechizite. Mai mult decât atât, de mare folos în această perioadă le sunt și alimentele. Orice produs cum ar fi ulei, zahăr, făină, mălai, orez, conserve, mazăre, fasole verde, zacuscă, dulceață, bulion, fasole uscată, și alte legume sunt binevenite.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: