Vrei să ajuți? Vino la Redacția Pandurul cu alimente, dulciuri și jucării!

Și ieri a fost o zi în care gorjenii cu suflet au ajuns la Redacția Pandurul, impresionați de poveștile unor familii necăjite din județul Gorj, care nu au ce pune pe masă de sărbători sau care nu pot să-și trimită copiii la școală pentru că nu au haine. Este vorba de copii care își doresc de la Moș Crăciun ceva dulce și o jucărie sau o hăinuță și așteaptă de la părinți să le pună ceva mai bun pe masă de Sărbători. Acești copii nevinovați au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Zeci de oameni din Gorj, din alte județe sau chiar din străinătate au sunat la redacția Pandurul sau au luat legătura cu noi prin intermediul facebook să ajute aceste familii. Tineri şi bătrâni din Târgu-Jiu au venit la redacţie cu alimente, haine şi multe jucării. Un apicultor din Târgu-Jiu a oferit mai multe borcane cu miere, iar un pensionar a adus dulceaţă.

Cititorii ziarului Pandurul demonstrează încă o dată că nu pot rămâne indiferenți la necazul și suferința semenilor. Doi bătrâni din Târgu-Jiu s-au alăturat campaniei noastre și din proviziile pe care și le-au făcut pentru iarnă au dat și pentru copiii care cel mai probabil nu au mâncat niciodată dulceață, zacuscă, gem, compot sau nu au băut vreodată sirop natural. Au adus și câteva alimente de bază constând în parte făinoase, orez și zahăr. Apicultorul Pavel Iulian a contribuit cu 15 borcane de miere. Pe lângă aceștia au fost și alți gorjeni care au adus hăinuțe și jucării pentru acești copii, dar și cărți de povești care lipsesc din casele acestor familii. Și o tânără din Târgu-Jiu a venit la noi la redacție cu un birou pentru micuți, dar și cu alimente. Mai mult decât atât, o doamnă din Germania a sunat ieri la redacție pentru că vrea să ajute acești copii, asta după ce un alt român din Italia s-a arătat interesat de campania noastră.

Florin are șanse să-și recapete vederea

Și o familie din Târgu-Jiu, Sara, Roxana și Claudiu au cumpărat special pentru micuți haine, rechizite, încălțăminte, dar și medicamente. Mai mult decât atât, aceștia vor să meargă cu Florin, băiețelul din Aninoasa care riscă să-și piardă vederea, la o clinică din București. Sunt dispuși să asigure și cazarea mamei în capitală pe perioada în care Florin va fi supus la o serie de investigații medicale. Interesat este că această familie a ascultat toate dorinţele copiilor din Aninoasa. Au adus haine groase, încălţăminte şi rechizite, pentru ca micuţii să nu renunţe la haine, dar şi lumânări, pentru că familia locuieşte într-o casă fără curent electric.

jucarele_pandurul_4

De ce mai avem nevoie

Pe lângă hăinuțe și jucării, acești copii au nevoie și de dulciuri, cărți de povești, rechizite, dar și alimente pentru a avea și ei ceva mai bun pe masă de Sărbători. Orice este binevenit și vă așteptăm în continuare la redacția Cotidianului Pandurul din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complexul Comercial Gârdu, intrarea prin spate). Relaţii la telefon 0353-41.00.41.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: