Pasti de la PSD regretă plecarea de la PNL

Cristian Toader Pasti regretă și acum plecarea din PNL. După aproape 10 ani de la pasul făcut către PSD,  Pasti susține că și acum îi pare rău că a părăsit tabăra liberală. Recunoaște însă că a fost obligat să plece din PNL către PSD, pentru a-și atinge obiectivele pe care le avea ca primar la Târgu Cărbunești.

Invitat în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr, Cristian Toader Pasti a recunoscut modul în care se fac împărțirile bugetare și țin doar de culoarea politică. Într-un context în care discuția era despre primarii independenți care au trecut la PSD, Pasti și-a reamintit prin ce a trecut în 2003, când era primar liberal la Târgu Cărbunești și a trecut la Partidul Social Democrat. “Mi-am călcat pe suflet atunci când a trebuit să aleg dacă rămân în PNL sau dacă trec la PDSR să-mi termin proiectele. Nu am avut ce face. Dacă voiam să-mi termin proiectele nu aveam de ales. PDSR-ul era atunci, ca și acum PSD-ul, o forță extraordinară la Gorj. Bani erau dați doar pe criterii politice și am ales să merg la PDSR pentru că altfel nu aveam cum să-mi termin proiectele pe care le aveam”, a declarat Cristian Toader Pasti, membru PSD Gorj.

Pasti a mărturisit că și acum regretă plecarea. “Sincer vă spun. Când am văzut că s-a realizat USL-ul m-am simțit foarte bine. Pentru că atunci cele două părți din mine, liberală și social democrată s-au reunit. Da! Mi-a părut foarte rău și o parte din mine tot liberală e”, a mai declarat Pasti.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: