Pasti intră în firmele care nu şi-au plătit chiria

Noul şef al Parcului Industrial din Sadu, social-democratul Cristian Toader Pasti, declară că are de gând să rezilieze unele contracte de închiriere din cadrul unităţii, vizate fiind în special firme care „au uitat” de aproape un an de zile să mai achite contravaloarea spaţiilor pe care le ocupă. Acesta spune că are de recuperat sume destul de mari către bugetul Parcului, banii având o destinaţie precisă, Pasti promiţând şi că, în scurt timp, unitatea va avea propria pagină de internet, în speranţa atragerii de noi investitori. Pentru a deveni atractiv însă pentru oamenii de afaceri, Parcul Industrial are nevoie de reparaţii la clădiri, Pasti recunoscând că, deocamdată, prin tavanele unor hale plouă cu găleata şi, atunci, evident, nimeni nu se apucă să facă afaceri într-un asemenea mediu.

         „Eu îi înţeleg pe cei care nu au plătit pentru că ştiu că e foarte greu. Situaţia e dificilă peste tot şi pentru toţi, dar nici să nu dai un leu timp de un an de zile nu pot să înţeleg. Avem de recuperat restanţe de 120.000 de lei, bani pe care, dacă îi recuperez, ştiu clar ce voi face cu ei. Am înţelegere cu Consiliul Judeţean şi cu Adunarea Generală a Acţionarilor pentru a-i folosi cu prioritate în infrastructură şi în izolarea clădirilor. Avem nevoie de reparaţii rapide la unele acoperişuri pentru că plouă în hale. Unele clădiri cred că le voi demola anul viitor pentru a construi altele noi pentru că doar dacă asigurăm dotările necesare vom fi căutaţi de investitori. Lucrăm şi la un site, tot în ideea asta de a ne face cunoscuţi, site care va fi gata în curând şi care, am convingerea, ca arăta foarte bine”, mai spune noul şef al Parcului Industrial Sadu, Cristian Toader Pasti.

         Clădirile care au nevoie de reparaţii sau de demolare sunt în contrast total cu investiţia făcută în anii trecuţi de producătorul italian de filtre Pirelli, companie care lucrează în Parcul Industrial Sadu după standarde occidentale. Clădirile italienilor par desprinse din viitor, mai ales că în preajma lor se află nişte dărâmături care încă mai rezistă vremurilor.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: