Patronii LexiStar se pot apropia de angajaţii lor

Magistraţii gorjeni le-au permis la doi inculpaţi faimoşi din judeţ, acuzaţi de evaziune fiscală, să se poată apropia de o parte din angajaţii pe care îi au la firmă, asta după ce persoanele respective au dobândit calitatea de martori în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Gorj.

Maria Lupulescu şi Alexandru Lupulescu au cerut prin avocaţii lor să li se permită de către judecătorul de caz să poată măcar să discute cu martorii în cauză, în caz contrar afacerile fiindu-le puse în pericol, situaţia oricum nefiind deloc roză pentru firma celor doi mai ales după deschiderea acestui dosar şi arestările care au avut loc la sfârşitul anului trecut.

„Admite cererea formulată de inculpatul Lupulescu Alexandru prin apărătorul său ales şi dispune încetarea obligaţiei inculpatului Lupulescu Alexandru de a nu se apropia şi de a nu comunica, direct sau indirect, cu martorii Vrăjitoru Dumitru, Spătaru Gheorghiţa şi Scorojitu Lenuţa. … Admite cererea formulată de inculpata Lupulescu Maria prin apărătorul său ales şi dispune încetarea obligaţiei inculpatei Lupulescu Maria de a nu se apropia şi de a nu comunica, direct sau indirect, cu martorii Vrăjitorul Dumitru, Ciobanu Adriana şi Scorojitu Elena. Definitivă”, au decis magistraţii.

Instanţa a dispus şi ca o altă inculpată din dosarul de evaziune fiscală, fosta şefă a Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj, Ana Guţă, să rămână cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, ea dorind să se poată deplasa liber prin ţară, aşa cum i s-a permis unui alt inculpat, tot medic sanitar-veterinar şi el, care a menţionat că după ce şi-a pierdut locul de muncă de la DSV trebuie să îşi câştige existenţa lucrând pe piaţa liberă.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: