Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patronul Elimastro, susţinut de PSD la primăria Tismana

Opt consilieri locali PSD din Tismana au iniţiat un proiect de hotărâre pentru alegerea lui Petre Remetea în funcţia de viceprimar al localităţii, în locul lui Dumitru Drumen. Proiectul a fost retras joi de pe ordinea de zi, dar nu este prima dată când se încearcă numirea lui Remetea. Acesta figurează ca fiind consilier independent, deşi în declaraţia de interese din 2014 apare ca având funcţii de conducere în PSD. Remetea este patronul firmei Elimastro, care are contracte cu mai multe primării din Gorj şi a fost angajatorul actualului prefect Alin Văcaru.

Proiectul de schimbare a viceprimarului din Tismana nu a ajuns să fie supus joia trecută la vot pentru că a fost retras de pe ordinea de zi. Cei nouă iniţiatori, 8 de la PSD şi un independent, şi-au dat seama la timp că nu vor face suficiente voturi pentru trecerea proiectului, aşa că au dispus retragerea acestuia. Primarul oraşului, Marian Slivilescu, spune că legislaţia privind demiterea viceprimarului s-a modificat în urmă cu trei luni şi că iniţiatorii au omis acest lucru. ”Motivul este lipsa voturilor necesare, atunci când a fost iniţiat proiectul nu primisem instrucţiuni de la prefectură că schimbarea vicelui se realizează cu două treimi dintre consilierii în funcţie, el a fost iniţiat când se ştia că înlocuirea se poate face cu jumătate plus unu din numărul lor. Este un proiect care a fost retras de teamă că nu va trece, când nu ai această certitudine în calitate de iniţiator că va trece un proiect mai bine îl retragi, pentru că după două respingeri acesta nu mai poate fi repus pe ordinea de zi”, a spus Marian Slivilescu, primarul din Tismana. Viceprimarul Dumitru Drumen spune că nu s-a temut nicio clipă pentru postul său pentru că a ştiut de la început că proiectul nu va obţine zece voturi. ”Au hotărât să-l retragă de pe ordinea de zi, nici nu ştiu dacă o să mai revină cu el pe ordinea de zi. Le trebuie zece voturi şi nu au de unde să facă zece voturi, tot ce s-a făcut s-a făcut aşa, la presiunile unora. Au simţit ei că nu vor fi voturi suficiente şi l-au retras”, a spus viceprimarul din Tismana, Dumitru Drumen.

petre_remetea

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: