PC-ul se înverzeşte pe zi ce trece

Partidul Conservator se mândreşte cu noi achiziţii. În luna februarie aproape 300 de foşti membrii ai Partidului Verde din Gorj  au semnat adeziunile la Partidul Conservator. Printre aceştia se numără şi fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Verde.

Din cei 700 de membri ai Partidului Verde Gorj, circa 300 au decis să plece la Partidul Conservator. Chiar şi preşedintele Partidului Verde, Daniel Şorop, a semnat adeziunea la Partidul Conservator şi speră să obţină postul de purtător de cuvânt al formaţiunii sau un post de vicepreşedinte în PC Târgu Jiu. Şi preşedintele executiv, avocatul Nicolae Bobu, s-a afiliat. “În urma consultării membrilor din conducerea Partidului Verde filiala Gorj am ajuns la concluzia că nu se mai merită să aşteptăm minuni din partea Partidului Verde existent în România. Studiind la modul real oferta politică care trebuia să facă ceva în ţară pentru oameni şi pentru afirmarea noastră ca români, am hotărât că e vremea să punem umărul la Partidul Conservator”, a spus Daniel Şorop.  

Reprezentanţii Partidului Conservator se mândresc cu noile achiziţii. “În fiecare zi pe uşile Partidului Conservator îşi fac apariţia noi membrii. Ne bucurăm că membrii Partidului Verde ne-au ales pe noi şi s-au integrat în partidul nostru”, a precizat Marius Borcan, vicepreşedintele PC Gorj.  

În data de 20 martie, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”  din Târgu Jiu vor avea loc alegerile la organizaţia  municipală a Partidului Conservator. Candidaturile se pot depune începând cu 14 martie, acţiunea urmând să se încheie pe 17 martie.   

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: