PDL a evaluat jumătate din directorii pe care i-a numit

Conducerea Partidului Democrat-Liberal din Gorj se află în plin proces de evaluare a şefilor serviciilor deconcentrate din judeţ. Celui de la Sănătate i se reproşează o apropiere prea mare de partidele de opoziţie şi de conducerea Consiliului Judeţean. Directorul de la Ape are probleme cu legea. Şi la adresa celui de la Garda de Mediu au curs reproşurile, în ultima perioadă.

Potrivit PDL, mai bine de jumătate din directorii de servicii deconcentrate au trecut de evaluare. Sunt însă unii care vor fi, foarte probabil, înlocuiţi din funcţie. Principala acuzaţie: au refuzat să explice în presă măsurile luate de cabinetul Boc.

Potrivit Radio Infinit, primul director vizat pentru înlocuire este cel al Serviciului de Gospodărire a  Apelor Gorj, Theodor Popescu, condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar de corupţie. De altfel, în vară, senatorul Ion Ruşeţ chiar îi cerea demisia de onoare. Pe „ lista neagră” se mai află şi Marius Boeriu, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, considerat prea apropiat de partidele din opoziţie. Pe lista neagră este şi Ovidiu Ilie, comisarul-şef al Gărzii de Mediu, căruia i s-a reproşat că aplică amenzi haotic complexelor energetice.

Marius Boeriu, directorul DSP Gorj, recunoaşte că i s-a imputat la partid o apropiere prea mare de partidele din opoziţie. Crede însă că este obligat să aibă o colaborare bună cu toată lumea, indiferent de partid. Zice că el nu este pus în fruntea DSP ca să-i facă reclamă vreunei formaţiuni politice sau alteia.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: