PDL a schimbat lista pentru primăria Târgu Jiu. Vezi cine e în cărţi!

Democrat-liberalul Horaţiu Gorun, Edi Berca - directorul unei firme de asigurări şi secretarul general al partidului Nicolae Cilibiu sunt cei trei care vor fi sondaţi începând de astăzi pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu din partea PDL. Potrivit unor surse neoficiale, lista celor care sunt sondaţi pentru Târgu Jiu s-a schimbat după ce pedeliştii au realizat că profilul candidatului potrivit trebuie să aibă sub 40 de ani. Nici noua listă nu întruneşte chiar toate condiţiile dacă-l luăm în calcul pe Cilibiu, care depăşeşte 40 de ani, dar nu se dă bătut şi vrea să ştie cât de mult îl plac târgujienii.     

Partidul Democrat Liberal Gorj anunță un candidat surpriză la Primăria Târgu Jiu. Misteriosul candidat ar avea sub 40 de ani, ceea ce înseamnă că nu este niciunul dintre cei trei democrat-liberali care au fost propuşi pentru sondajul de opinie. Surse din partid susțin că președintele organizației municipale, Nicolae Davițoiu, nu are curajul sa candideze, iar ceilalți doi, Nicolae Cilibiu și Vasile Picioruși, nu sunt cunoscuți opiniei publice.

O oarecare confirmare a făcut-o democrat liberalul Ion Figaru, care a răspuns cu o altă întrebare: păi ei au sub 40 de ani? Prezent în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr, secretarul general adjunct Ion Fugaru a recunoscut că niciunul dintre cei trei nu va candida împotriva lui Florin Cârciumaru. „O să-l vedeţi la timpul potrivit. Toată lumea trebuie să înţeleagă“, a spus acesta.

În această descriere s-ar încadra foarte bine Marcel Romanescu, subprefectul de Gorj. Deşi Romanescu a declarat că nu-l mai interesează să candideze, Fugaru susţine că discuţiile cu acesta nu sunt sistate. Cu toate acestea, Horaţiu Gorun şi Edi Berca par să fie favoriţi.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: