PDL Gorj a desemnat candidaţi la Săuleşti şi Aninoasa

Partidul Democrat Liberal (PDL) a desemnat în weekend candidaţii la primăriile Aninoasa şi Săulești. Au mai rămas de stabilit candidaţi la Baia de Fier, Polovragi şi Jupâneşti.

Secretarul general al PDL, Ion Fugaru, a declarat ieri că la Aninoasa a fost lansat în cursa electorală Ionuț Stamatescu, un tânăr de 33 de ani din localitate care nu a mai candidat până acum. ”La Aninoasa l-am stabilit ca și candidat din partea PDL pe Ionuț Stamatescu. Este tânăr, energic, dornic să câștige primăria”, a declarat Ion Fugaru. Mai multe despre Stamatescu spune însă actualul primar, Ilie Petroi. ”Este un tânăr ambițio,s dar nu are șanse împotriva mea, este angajat la Petrom și are o mică afacere în centrul comunei. Este un băiat de treabă, dar nu are șanse”, spune primarul Ilie Petroi.

Drăghici, în luptă cu vicele

La Săulești, PDL a rămas fără candidat după ce actualul primar Constantin Drăghici a părăsit partidul. Cu toate acestea, PDL îl susţine pe viceprimarul Ion Săulescu. ”La Săulești vom merge cu actualul vice Ion Săulescu pentru că actualul primar Drăghici va candida independent. Asta se întâmplă când nu ai coloană vertebrală”, a spus Ion Fugaru. În replică, vicele spune că nu s-a hotărât încă dacă să accepte oferta PDL, el fiind liberal. ”Am discutat într-adevăr duminică la Cărbuneşti, dar nu sunt hotărât încă. Am o vârstă, am fost viceprimar, nu știu încă ce decizie să iau, trebuie să mă consult și cu familia întâi. Oricum dacă ar fi să candidez, fiecare e cu şansa lui. Eu sunt membru PNL de aceea am refuzat să fiu trecut încă pe vreo listă”, a declarat Ion Săulescu, viceprimarul din Săuleşti. Primarul din Săuleşti nu a putut fi contactat telefonic.

SUSŢINERE

La primăria Baia de Fier PDL nu pune candidat ci-l susţine pe preotul din comună, Dumitru Turbăceanu. Turbăceanu are şi susţinerea UNPR.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: