PDL îi dă replică europarlamentarului Boştinaru

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a primit o replică dură de la PDL Gorj, după declaraţiile făcute acum două zile la Târgu Jiu. Boştinaru îl atacase pe europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu, spunând că acesta a turnat România la Bruxelles.

Democrat-liberalii au profitat de ocazie pentru a le spune gorjenilor cine este Boştinaru. „Europarlamentar PSD, despre care nu se ştie decât că a fost acuzat de Emil Bobu, Ministru de Interne şi unul dintre cei mai influenţi oameni ai regimului comunist, că, la Revoluţie, i-a furat ceasul şi 6000 de lei”, arată PDL într-un comunicat, ataşând şi mai multe articole de presă pe această temă. „Înainte de a face acuzaţii mincinoase, domnul Boştinaru ar face bine să încerce să-şi spele imaginea de tâlhar, descrisă pe larg, prin mai multe articole apărute zilele trecute,  în presa centrală”.

PDL aminteşte că Marian-Jean Marinescu a reprezentat cu onoare România în Parlamentul European, fiind  nominalizat la premiile „Europarlamentarul anului 2014”, categoria Cercetare și Inovare, pentru raportul privind sistemele europene de radionavigație prin satelit Galileo și EGNOS. Marian-Jean Marinescu este singurul eurodeputat român nominalizat în competiție. (A.A.)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: