Pedelistul Cotojman: „Am pierdut 5-6 procente pe mâna noastră”

Primarul PDL al comunei Roşia de Amaradia este dezamăgit din cauza rezultatului obţinut de Dan Vâlceanu. Edilul local spune că mulţi oameni au votat cu USL din cauza trendului dat de televiziunile naţionale. Pe de altă parte, consideră că PDL-ul a pierdut 5-6 procente din cauza semnului electoral.

Liviu Cotojman, primarul PDL al comunei Roşia de Amaradia, este nemulţumit de votul localnicilor, rezultatul obţinut de Dan Vâlceanu fiind cu mult sub aşteptări. Edilul local spune că oamenii au votat politic, aşa cum era trendul dat de televiziunile naţionale. „Nu-mi vine să cred nici acum că Dan Vâlceanu nu se regăseşte printre viitorii parlamentari. Am făcut o campanie frumoasă, dar la Roşia de Amaradia nu am reuşit să luăm decât 30%. Oamenii au votat aşa cum a fost trendul dat de televiziunile naţionale. Trendul de la nivel central s-a răspândit repede în fiecare colţ al ţării, aşa că USL-ul a reuşit să închidă toate Colegiile. Vot neaşteptat a avut şi PP-DD, care a fost cu procente apropiate de ale noastre”, a declarat Liviu Cotojman.

Acesta a mai precizat că nici măcar nu a îndrăznit să-l sune pe Dan Vâlceanu după eşecul de duminică. „Nu pot şi nici nu ştiu cum să-l consolez pe Dan Vâlceanu. Dacă aş purta o discuţie cu dumnealui acum, cred că aş plânge ca un copil”, a menţionat Cotojman. Primarul de la Roşia de Amaradia spune că PDL-ul a pierdut 5-6 procente din cauza semnului electoral. „Am pierdut 5-6 procente pe mâna noastră. Le-am recomandat oamenilor să voteze o inimioară în interiorul căreia scria ARD, însă ei au votat o inimioară neagră, semnul electoral al Partidului Democraţilor Germani”, a declarat Liviu Cotojman.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: