Pensiuni din Rânca, scoase la vânzare cu peste 300 de mii de euro

Afacerile din turism nu mai aduc profitul de altădată așa că mulți investitori care au pompat sume importante de bani în zona montană din Gorj încearcă să vândă hotelurile și pensiunile pe care le-au ridicat în stațiunea Rânca.

Site-urile de anunțuri imobiliare sunt pline de astfel de postări. Cea mai scumpă pensiune depășește 300 de mii de euro. "Pensiunea are 11 dormitoare 12 bai, living si bucatarie cu sala de mese cca 120mp, camera centralei si doua camere de aprox 50 mp ca anexe pt depozitare. Instalatie sanitara din cupru si calorifere performante, etaj 1,2 si mansarda au si incalzire prin pardoseala si calorifere. Terasa acoperita de cca 100 mp si o terasa la soare cu foisor si gratar acoperit de cca 80 mp. Este in functiune din toamna 2016 si are toate dotarile si utilitatile precum si 8 locuri de parcare", se arată în anunțul de vânzare.

Și nu este singurul exemplu. Sunt însă și case de vacanță sau hoteluri ceva mai ieftine, dar investitorii nu se îngrămădesc în stațiune nici acum la începutul sezonului de iarnă.

Galerie foto






Vizualizări: 1,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: