Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Percheziţii la Primăria Peştişani

Anchetatorii au percheziţionat vineri după-amiază biroul lui Florin Pavel, primarul suspendat din Peştişani. Biroul este sigilat de mai multe săptămâni. Percheziţia a avut loc în prezenţa lui Pavel, adus în cătuşe din arest.

Tot vineri au fost audieri în dosar, cu privire la cesiunea de creanţe aprobată de Florin Pavel, la care ar fi fost complice Dumitru Pîrvulescu, pe atunci director la Finanţe. Printre cei audiaţi a fost femeia de afaceri Aida Prisacă, la rândul ei implicată în dosarul Motorina, instrumentat anul trecut. „Am fost întrebată doar dacă știu ceva de contractul de cesiune de creanțe și eu am spus că fac cesiuni de creanțe, dar la compensări și nu știu despre ce vorba acolo. Am mai fost întrebată dacă m-am întâlnit cu doamna Carmen Alioanei și am spus că nu. Am mai fost întrebată dacă am vorbit cu Luci Pîrvulescu și am spus că da, pentru că este normal să o consolez“, a precizat Aida Prisacă. 

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: