Pesediştii caută explicaţii esoterice pentru pierderea alegerilor

Viorel Hrebenciuc, şeful de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat la Antena 3 că Traian Băsescu a câştigat alegerile pentru că a fost ajutat de Flacăra Violet. Nu, nu este unul din multele bancuri apărute după ce Geoană a pierdut alegerile, ci o nouă explicaţie dată de pesedişti, după ce nu le-a ieşit aia cu fraudarea.

„Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta, dar nu e cazul să dezvoltăm aici, putem să facem o emisiune separată.”, a spus Hrebenciuc, încercând să explice de ce a fost Băsescu mai bun decât Geoană la confruntarea din joia de dinaintea alegerilor.

Iată o explicaţie oferită pe Internet despre ce înseamnă flacăra violetă: ”Flacăra Violetă este un cuvânt ce apare în vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara – în traducere Focul Sacru) ce a fost folosit în antichitate în interiorul Şcolii Misterelor . Flacăra Violetă reprezintă esenţa uneia dintre cele şapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prisma refractându-se în cele şapte culori ale curcubeului şi lumina spirituală se manifestă sub forma a şapte raze fiecare având culoarea, frecventa şi calitatea Conştiinţei Hristice. Raza violetă este cunoscuta sub numele de ”a şaptea rază”, iar atunci când o invocaţi ea va cobori în inima dumneavoastră unde va forma Calităţile Hristice ale compasiunii, iertării, dreptăţii, libertăţii dar şi transmutării”.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: