Pesediştii între ei: Mincinosul naţional. Turnător şi şantajist!

Acum mai puţin de un an şi jumătate, Ponta şi Dragnea făceau campanie electorală cot la cot pentru ca PSD să câştige alegerile parlamentare. Şi le-a câştigat. Apoi ceva s-a întâmplat, că nu a mai fost suficient loc la guvernare pentru amândoi.

Acum, Ponta îl numeşte pe Dragnea - Mincinosul Naţional. Nu pentru că a minţit în programul de guvernare, că acolo a minţit şi Ponta cot la cot cu Dragnea. Ponta îl face mincinos pe fostul lui prieten Liviu pentru că acesta ar susţine că Victor este cel care l-a turnat la DNA. Iar Victor Ponta spune că el este un simplu martor, ca Grindeanu şi Teodorovici. Şi că mincinosul ar trebui să plece din parlament dacă nu are dovada că el a făcut denunţ.

Acum, la câte minciuni a spus Dragnea milioanelor de oameni care l-au votat, să ne mai legăm de o minciună despre Ponta? Mai ales că o avea şi Dragnea informaţiile lui. Poate că nu a făcut Ponta denunţul, dar asta nu înseamnă că nu e la baza dosarului.

Interesantă însă remarca lui Ponta, cum că e şi el martor, ca Grindeanu şi Teodorovici. Observaţi de face Dragnea cu martorii din dosarul lui penal? Pe Grindeanu l-a pus şef la ANCOM, cu un salariu de zece mii de euro pe lună. Pe Teodorovici, ministru la Finanţe, poate cel mai important minister din guvern. Păi nu e şi Ponta tot martor? Dar Şova, Dan Şova, martor şi el, nu ar merita un minister?

Dragnea nu a rămas dator şi i-a transmis lui Ponta că el nu discută cu turnătorii şi şantajiştii. Că Ponta a făcut denunţul în presă, iar de acolo s-a sesizat DNA. Şi că nu trebuie să scrie „denunţ” pe o hârtie, ca să-i fie clar că despre asta e vorba.

Oamenii care au votat PSD ar trebui să fie atenţi la ce spun oamenii ăştia unii despre alţii. Ponta a spus explicit că ştie atât de multe lucruri despre Dragnea, că l-ar putea băga în puşcărie. Ba încă a spus că ei între ei ştiu lucruri grave unii despre alţii. Din păcate, electoratul român este ca o victimă care s-a ataşat de propriul călău şi nu poate fi desprins de hoţi. Pur şi simplu nu se poate lipsi de plăcerea de a fi furat.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: