Petrecere finalizată cu un viol în grup

Doi tineri din municipiu au fost lăsați în libertate de către un judecător după ce polițiștii i-au reţinut pe motiv că ar fi obligat o fată să întreţină cu ei raporturi sexuale orale. Cei doi, Cristian Ionuţ Tărău şi Alexandru Gârboveanu, au 24 şi, respectiv, 22 de ani, victima lor fiind o tânără din Turcineşti, tot de 22 de ani. Poliţiştii au fost chemaţi prin 112 sâmbătă dimineaţa după ora 3.00 de către un locatar al blocului în care s-a produs incidentul. Acesta a anunţat faptul că dintr-un apartament situat la parterul imobilului a ieşit în fugă o tânără care a ţipat după ajutor şi care a fost apoi băgată cu forţa în locuinţă de către doi indivizi.

„Ajunşi în faţa locuinţei suspectului, acesta i-a propus victimei să îl însoţească în apartamentul său pentru a mai purta unele discuţii. Fata a refuzat, însă a fost introdusă cu forţa în locuinţă. Aici, suspectul a încercat să întreţină raporturi sexuale orale cu victima, iar după aproximativ 30 minute, la locuinţa respectivă a ajuns şi cel de-al doilea suspect, G.V.A. Profitând de ocazie, victima a ieşit din locuinţă, strigând după ajutor. Cei doi suspecţi au reuşit însă, printr-un comportament violent, să o introducă, din nou în apartamentul situat la parterul blocului, unde au încercat să întreţină relaţii sexuale orale cu victima, fără consimţământul ei, prin exercitarea de acte de violenţă”, se arată într-un raport al Poliţiei, informaţiile respective fiind însă insuficiente pentru ca suspecţii să fie băgaţi după gratii, aşa cum se întâmplă în statele vestice în astfel de situaţii.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului au spus că victima şi cei doi agresori ai săi erau în apartament, cu toţii fiind duşi la Poliţie pentru audieri. Pe parcursul cercetărilor oamenii legii au stabilit că tânăra fusese mai înainte la o petrecere cu Cristian Ionuţ Tărău, cei doi plecând de acolo cu o maşină condusă de o altă persoană. Amândoi au fost lăsaţi în faţa blocului în care locuieşte Tărău, victima spunându-le poliţiştilor că a fost introdusă cu forţa în apartamentul acestuia, aici venind după circa o jumătate de oră şi Gârboveanu. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de viol, însă magistraţii Tribunalului Gorj au considerat că ancheta poliţiştilor poate continua cu cei doi în stare de libertate. Judecătorul de caz le-a interzis acestora doar să nu părăsească localitatea de domiciliu în următoarele 30 de zile.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: