Petrecere mare la Zilele comunei Bustuchin

Comuna Bustuchin a îmbrăcat haine de sărbătoare zilele trecute! Toată comunitatea a petrecut, cu muzică şi voie bună, până târziu în noapte alături de autorităţi. A avut loc o nouă ediţie a „Zilelor comunei Bustuchin”.

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, a vrut să-i facă pe localnici să uite de grijile de zi cu zi şi a organizat şi anul acesta „Zilele comunei Bustuchin. „Chiar dacă este criză trebuie să-i mai înveselim puţin pe oameni”, a spus primarul Ion Ciocea.

Cu această ocazie au avut loc o serie întreagă de manifestări. Astfel, vineri localnicii au petrecut până-n zori alături de interpreţi ai Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”, sâmbătă au asistat încântaţi la inaugurarea unui teren sintetic de fotbal precum şi al unui monument ridicat în cinstea celor căzuţi la datorie pentru binele ţări, tot sâmbătă localnicii au avut parte de un adevărat spectacol oferit de formaţii  de muzică populară din Mioveni-Arges, Balş-Olt, Gorj şi Vâlcea, iar petrecerea a continuat şi duminică cu un concurs între tinerii talentaţi la muzică din comuna Bustuchin.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: