Petrescu: Dacă PNL nu respectă înţelegerea candidez la Motru

Ilie Petrescu, liderul Partidului Conservator Gorj, a declarat ieri că dacă PNL Gorj nu-şi va respecta promisiunile făcute, are de gând să rupă înţelegerea privind susţinerea la primăria Motru şi să-şi anunţe candidatura. Petrescu spune că lderul PNL Dian Popescu a fost de acord ca ACD să aibă doar doi consilieri la Motru, iar PSD zece. Mai mult, Petrescu vrea şapte primării plus Novaci, primărie ce o consideră de drept a PC-ului din moment de este ocupată de un conservator. Acesta a mai spus că în ultima şedinţă BPJ a partidului s-a decis ca fiecare localitate din Gorj să fie discutată punctual la Bucureşti având în vedere lipsa de comunicare dintre PC şi PNL.

Situaţie din ce în ce mai tensionată în Uniunea Social Liberală de la Gorj. Ilie Petrescu, liderul conservatorilor, ia în considerare o candidatură la primăria Motru dacă PNL nu-și respectă promisiunile. ”Am decis să purtăm discuții numai la nivel central. Se va discuta punctual pe fiecare localitate în parte, avem o listă cu localitățile în care avem organizații puternice și poziția noastră este clară, vrem șapte  primării plus Novaci”, a declarat Ilie Petrescu, liderul PC Gorj.

Petrescu nu exclude o candidatură pentru primăria municipiului Motru. Spune că nu va respecta înțelegerea dacă PNL nu se ține de cuvânt în privința consilierilor din Motru. ”Atâta timp cât nu se respectă lista de consilieri, mi se pare corect ca nici eu să nu respect înțelegerea. Ei vor zece consilieri PSD și doi consilieri ACD, nu mi se pare corectă această împărțire”, a adăugat Petrescu. Asta e poziția noastră, șapte primării plus Novaci dacă vor să respectăm USL. Avem organizație puternică la Motru și aici poziția va fi pe coloană milimetrică”, a declarat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: