Petrescu: Donaţi 1 leu pentru Dorin Hanu

Donaţi 1 leu pentru Dorin Hanu! Aşa se cheamă campania iniţiată de Ilie Petrescu pentru ajutorarea edilului de la Motru. Mărturisirile făcute de primarul din Motru, Dorin Hanu, cum că trăieşte doar din salariul său de primar şi din pensia soţiei, l-au determinat pe preşedintele Partidului Conservator Gorj să recurgă la un gest umanitar. Ilie Petrescu va strânge bani de la motreni pentru a-şi ajuta primarul.

Ilie Petrescu a prezentat cutia milei pentru strângere de fonduri în cadrul conferinţei de presă de ieri, pentru a ajuta familia Hanu să iasă din criză. Acesta a făcut şi prima donaţie: un bon de masă în valoare de 10 lei.. Tot pentru Hanu va strânge şi de la angajaţii societăţii pe care o conduce, UEF  Motru. Petrescu a mai pus şi ceva mărunţiş din partea inginerului Romulus Modoran, iar cutia milei de strângere de fonduri pentru familia Hanu va circula prin tot municipiul Motru.

„Dau de la mine un bon de masă în valoare de 10 lei cu care să meargă domnul Hanu la un magazin don Motru să-şi ia de mâncare. Bănuiesc că-i e greu să trăiască doar din pensia nevestei sale, de aceea ne-am gândit să mergem pe la toţi locuitorii din Motru să strângem bani şi să-i dăm primarului că e necăjit şi el. Aşa a anunţat, că de abia trăieşte din pensia soţiei”, declară Ilie Petrescu, preşedintele PC Gorj.

Dorin Hanu îi transmite lui Ilie Petrescu să-şi vadă de societatea pe care o conduce şi să nu-i poarte lui de grije. „Domnul Petrescu să strângă bani să-şi scoată societatea pe care o conduce la lumină. Nu trebuie să strângă pentru mine. Că eu pot să-mi port şi singur de grijă, nu trebuie să-mi poarte el. Numai prostii scoate pe gură”, îi dă replica Dorin Hanu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: