Petrescu îi cere lui Ciurel să intervină în negocierile de la Jilţ Nord

Fronturile de la Cariera Jilţ Nord sunt în continuare blocate. Proprietarul terenului nu renunţă la solicitările prezentate administraţiei: 10 miliarde de lei şi 10 angajări pentru cei 1.500 metri pătraţi deţinuți. Ilie Petrescu îi cere lui Laurenţiu Ciurel să intervină în negocieri.

Ilie Petrescu îi cere lui Laurenţiu Ciurel să intervină în negocierile de la Jilţ Nord, pentru că oamenii nu-şi vor mai ceda pământul, pentru ca apoi să-şi piardă locuri de muncă. „Rog pe domnul Ciurel în negocierile care vor avea loc în Jilţ Nord pentru că utilajele stau trase pe dreapta. Activitatea este blocată pentru că sunt 100-150 de persoane care şi-au dat pământul, au convenţie civilă, iar apoi au fost daţi afară de la serviciu. Ar trebui să facem ceva pentru acei oameni care şi-au dat pământul pentru un loc de muncă, chiar dacă salariile erau de 500-600 de lei/lună. În zonă sunt probleme sociale, oamenii sunt foarte disperaţi. Se tem să-şi mai dea pământul, iar apoi să rămână fără locuri de muncă”, a declarat Ilie Petrescu.

Acesta spune că administraţia CEO ar trebui să dea o notă de seriozitate. „La Jilţ Nord va apărea o situaţie foarte ciudată. Mulţi dintre oameni nu vor mai merge la negocieri pentru că ştiu că vor face o convenţie civilă, iar apoi vor rămâne fără obiectul de activitate. Aici trebuie să se dea o notă de seriozitate pentru acei oameni care şi-au dat pământul pentru buna funcţionare a activităţii miniere”, a mai precizat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: