Pichetarea FNME, autorizată de Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a dat autorizaţie Federaţiei Naţionale Mine Energie pentru a picheta sediul Diviziei Miniere, timp de o oră pe zi, pe termen nelimitat. Peste 100 de angajaţi CEO vor manifesta pentru respectarea Contractul colectiv de muncă şi cer negocierea unui act adiţional la contract.

„Anul trecut când domnul Ciurel realiza 60% din producţie singurii vinovaţi erau salariaţii care au pierdut 600 de lei pe lună, iar anul acesta când creşte producţia salariaţii nu trebuie să aibă nimic, nu trebuie decât să aibă domnul Ciurel salariu 10.000 de euro şi să-i dea domnului Dumitraşcu 2,5 miliarde de lei pe an pentru comisii. Ceea ce este inadmisibil“, a declarat Dan Pîrvulescu, preşedintele Sindicatului Minerul Peşteana.

Un alt sindicalist din CE Oltenia, Aurel Nanu Mic, a declarat la Radio Infinit că: „Noi ne pregătim pentru negocierea noului contract colectiv de muncă şi pentru menţinerea locurilor de muncă în 2015, 2016. Nu am cunoştinţă despre vreo încălcare a contractului colectiv de muncă aşa cum a fost negociat anul trecut”. (M.B.)  

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: