Pistol: Acesta este un moment cheie

Prefectul de Gorj a dispus noi acțiuni de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Cosmin Pistol i-a convocat pe reprezentanții care se ocupă cu sănătatea în muncă din cadrul celor mai mari companii din Gorj. De asemenea, la discuții au luat parte și reprezentații DSP și ITM Gorj.

Teama că acest virus ar putea să se răspândească și mai repede l-a făcut pe prefectul de Gorj să poarte noi discuții. De această dată au fost convocați reprezentanți ai celor mai mari companii din Gorj. ”S-a discutat despre transportul angajaților”, spune Pistol.

”Am invitat de la cei mai mari angajatori din județul Gorj, reprezentanți care se ocupă cu sănătatea în muncă. De asemenea, am discutat și cu reprezentanți ai DSP și ITM Gorj. S-au reiterat în măsuri de prevenție și de distanțare. Ceea ce trebuie luat în vedere este modul în care se organizează transportul angajaților de la locul de muncă spre casă și invers. Acesta este un moment cheie”, a spus Cosmin Pistol.

În această perioadă au avut loc mai multe acțiuni împreună cu polițiștii, tocmai pentru a-i conștientiza pe cetățeni riscul la care se pot expune.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: