Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Platforma electronică www.promo-gorj.ro

Promovează-ți afacerea prin noua platforma electronică www.promo-gorj.ro realizată în cadrul proiectului Platprom - Promovarea IMM-urilor din județul Gorj, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007– 2013.

În cadrul programului Promovarea competenţelor şi iniţiativelor antreprenoriale pentru iniţierea de afaceri sustenabile şi competitive pe piaţa europeană - SMART START”/POSDRU 176/3.1/S/150689, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007– 2013, s-a implementat proiectul Platprom - Promovarea IMM-urilor din județul Gorj. Scopul principal al acestui proiect este aceea de a oferi IMM-urilor din județul Gorj, în mod deosebit celor care desfășoară activități turistice, consultanță și o infrastructură IT de promovare a produselor și serviciilor.

Proiectul oferă potențialilor beneficiari/firmelor interesate o serie de servicii precum: informații și alerte despre evenimente locale sau regionale, informații și consultanță referitoare la legislația europeană și la fondurile europene destinate IMM-urilor, promovarea serviciilor și produselor proprii, stabilirea unor contacte de colaborare cu alte firme din țară și din străinătate, informații și suport în privința drepturilor de proprietate intelectuală, facilitarea participării la târguri și evenimente de brocheraj etc.

Platforma electronică www.promo-gorj.ro are în vedere următoarele obiective:

• Realizarea platformei computerizate pentru consultanță și promovarea unor companii din Gorj

• Realizarea unui sistem IT modern pentru promovare și rezervare online (e-turism)

• Contactarea firmelor și lansarea ofertei de înscriere pe platformă

Serviciile oferite de platforma electronică depăşesc pachetele promoţionale tradiţionale, fiind axate în special pe companiile ce activează în domeniul turismului din judeţul Gorj. Prin activităţile propuse se urmăreşte exploatarea într-un mod creativ a potenţialului economic al zonei. Acest obiectiv va fi realizat prin parteneriatele încheiate cu unităţile din zonă ce vor beneficia de o prezenţă online la standarde ridicate, o vizibilitate mult mai mare şi o deschidere către noi segmente de clienţi potenţiali. De asemenea se urmăreşte promovarea regiunii prin strategii integrate de management al destinaţiei turistice

Advertorial_Page_1

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: