Politicienii din Gorj nu îl văd pe Vîlceanu ministru

PNL şi-a format o variantă de guvern cu Ludovic Orban prim-ministru, a scris presa centrală pe surse. Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu ar fi în cărţi pentru un portofoliu de ministru, dar adversarii lui politici din judeţ au luat totul drept o glumă.

Dan Vîlceanu este varianta PNL pentru Ministerul Muncii. Deputatul susţine însă că este doar o ştire de presă şi că nu s-ar fi discutat la partid aşa ceva. Pe de altă parte, ştie ce va face dacă va ajunge ministru. Va rezolva problema pensiilor pentru minerii care au avut grupă.

„Vrabia mălai visează”

Mai mulţi lideri politici au comentat la Radio Infinit posibilitatea ca Vîlceanu să ajungă ministru. Ion Bîrcă, primarul PSD de la Turburea, a spus că Vîlceanu nu a fost în stare de firmele lui, cum să conducă un minister. „Vă luaţi după nişte lucruri science-fiction? Dan Vîlceanu nu va ajunge niciodată ministru. El nu e în stare să îşi ţină firmele lui”, a spus Bîrcă, adăugând că PNL a ajuns un partid de buzunar, care nu va ajunge în următorii 20 de ani la guvernare.

Fostul liberal Ion Fugaru a spus că PNL este în moarte clinică în toată ţara şi mulţi liberali sunt pe mână cu PSD. „Chiar nu realizăm că PNL nu ajunge la guvernare?”, a spus Fugaru, care susţine că liberalii gorjeni spun despre Vîlceanu că a ajuns un dictator.

Eduard Lădaru, preşedintele ALDE Târgu Jiu, crede că pentru Dan Vîlceanu este un succes în interiorul PNL, dar spune că liberalii nu vor câştiga alegerile în 2020, astfel că guvernul din umbră nu este decât o glumă. La rândul lui, fostul candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, crede că este o încununare a muncii lui Dan Vîlceanu, dar că vestea „va fi greu de digerat de clanul Romanescu”.

Dan Ilie Morega a comentat la rândul lui că guvernul din umbră al PNL va rămâne la umbră. „Pe Dan Vîlceanu îl văd mai degrabă la un minister al afacerilor cu statul. Vrabia mălai visează”, a spus Morega.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: