Poliţiştii au confiscat peste 6.000 de pachete de ţigări

500 lei amendă şi peste 6.000 pachete cu ţigări confiscate sunt măsurile dispuse de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Jiu împotriva unui tânăr de 21 ani, din oraşul Băileşti, judeţul Dolj.

 În dimineaţa aceste zile, în jurul orelor 04:00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul poliţiei municipiului Tg. Jiu, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Olari din municipiu, au observat într-o parcare un autoturism staţionat,  în care se aflau două persoane de sex masculin.  Cu ocazia legitimării, cei doi au fost identificaţi în persoana numiţilor Ilie R.G., de 31 ani şi Alin G.B., de 34 ani, ambii din oraşul Băileşti, judeţul Dolj. În urma controlului, poliţiştii au observat pe bancheta din spate a autoturismului mai  multe cartuşe de ţigări.

Le-au fost solicitate documente de provenienţă pentru cantitatea de ţigări, însă conducătorul auto nu deţine astfel de documente. Mai mult, astfel de pachete de ţigări au fost găsite şi în portbagajul autoturismului, în total, cantitatea de 6.008 pachete de ţigări, diferite mărci.

Poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, iar pe Ilie R.G. l-au sancţionat contravenţional conform Legii nr. 12/1990, republicată, cu amendă în valoare de  1500 lei.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: