Poliţiştii din Târgu Jiu, acuzaţi că muşamalizează un accident

O bătrână de 72 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce o maşină a lovit-o în cartierul Vădeni din Târgu-Jiu. Potrivit Poliţiei bătrâna a traversat printr-un loc nepermis, nesemnalizat corespunzător.  Un târgujian prezent la faţa locului a venit la redacţie şi a spus că femeia a traversat regulamentar şi că acesta este un mod de a muşamaliza accidentul.

 Un martor ocular, care vrea să-şi păstreze anonimatul susţine că femeia a traversat pe trecerea de pietoni. „Bătrâna era pe trecere. A luat-o de pe trecere. A dat cu capul în parbriz după care a căzut. În acel moment a trecut prin zonă medicul neurolog Popescu Florentina care a sărit din maşină şi i-a acordat bătrânei primul ajutor. Ceea ce spune poliţia în comunicat este irelevant. Ce importanţă are dacă şoferul avea centură sau nu. Ei zic în comunicat că bătrâna traversa neregulamentar. Este o mare minciună. Bătrâna era pe trecere”, a spus omul.

Medicul neurolog recunoaşte că i-a acordat femeii primul ajutor, dar nu ştie cum s-a întâmplat accidentul. „Eu am ajuns după ce s-a întâmplat accidentul. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Am văzut-o pe bătrână jos, am coborât din maşină şi i-am acordat primul ajutor până a venit salvarea că era în stop cardio-respirator”.

Ce spune poliţia

Sâmbătă 3 septembrie 2011, orele 12:45,   Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată  apelul de urgenţă 112, de un participant la traficul rutier, cu privire la faptul că, pe str. B-dul Ecaterina Teodoroiu din localitate a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunităţii, ocazie cu care a constatat că V.D., 42 ani, din municipiului Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. B-dul Ecaterina Teodoroiu din direcţia Tg-Jiu - Pod Turcineşti, a accidentat grav pe M.I., 72 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care s-a angajat în traversarea străzii  prin loc nepermis şi nesemnalizat cu mijloace de semnalizare. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean „Tudor Vladimirescu”, secţia U.P.U., pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: