Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pompierii, primiţi cu manele şi bere la un incendiu

Două echipaje de pompieri s-au deplasat miercuri noaptea în zona Obreja pentru că a fost anunţat un incendiu însă la faţa locului aceştia au constatat că fusese o adevărată petrecere. Locuinţa fusese părăsită de proprietari, muzica era dată la maxim, iar în casă ardeau câteva perne.

Pompierii din Târgu Jiu au fost sesizaţi pe numărul unic de urgenţă despre un incendiu la o casă de pe strada Măgura din zona Obreja. Dat fiind faptul că se anunţa a fi un incendiu de proporţii, la faţa locului au ajuns două autospeciale aparţinând Inspectoratului General Pentru Situaţii de Urgenţă. În casă nu se afla nimeni. După spusele vecinilor, imobilul este locuit de către un bărbat pe nume Florin Bobu şi mama sa, care se pare că au plecat de acasă înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului. În grabă, înainte să plece, proprietarii au neglijat faptul că muzica a fost lăsată la maxim, iar în curte se puteau observa sticle cu bere. Pompierii nu au putut decât să intre în casă şi să elimine pericolul. „Este vorba de unele perne care au ars mocnit, au luat foc cel mai probabil de la o ţigară uitată aprinsă în interiorul imobilului. Nu există victime. Întocmim raportul şi plecăm la bază, întrucât nu am găsit proprietarii, iar persoana care ne-a anunţat nu mai răspunde la telefon”, a precizat Liviu Haidău, plutonier adjutant în cadrul ISU Gorj. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie care a încercat să dea de urma proprietarilor, însă fără nici un rezultat.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: