Ponta i-a extins atribuţiile primarului Cârciumaru

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, a preluat atribuţiile autorităţilor judeţene, ca urmare a poziţiei sa pe linie politică. Cârciumaru a precizat că are sarcini precise de la Victor Ponta pentru a se ocupa de pregătirea sărbătorilor Pascale, la nivelul judeţului.

Florin Cârciumaru este responsabil de pregătirile pentru sărbătorile Pascale, la nivelul întregului judeţ. Primarul municipiului Târgu Jiu spune că a primit sarcini precise de la premierul Victor Ponta în acest sens. Edilul local i-a avertizat pe şefii instituţiilor publice de faptul că trebuie să-şi facă datoria întrucât fac parte dintr-o anumită guvernare. „Poate că nu e bine, dar trebuie să vă spun că îmi fac datoria şi pe o altă linie. La ora actuală, dumneavoastră cu toţii, vreţi sau nu vreţi faceţi parte dintr-o guvernare şi am misiunea de a transmite mai departe de la Bucureşti, mesajul domnului Victor Ponta, acela de a ne facem cu toţii datoria aşa cum trebuie. Atâta timp cât am această responsabilitate pe linie politică, mi-a asumat responsabilitatea şi pe linie administrativă. De aceea vă atenţionez că trebuie să vă faceţi treaba”, a spus primarul Florin Cârciumaru.

Acesta a făcut apel la furnizorii de utilităţi pentru ca gorjenii să nu întâmpine probleme în perioada 1-6 mai. „Fac apel către CEZ, Distrigaz, Aparegio şi Polaris că avem de a face cu o perioadă mai dificilă decât în alţi ani. Este vorba de o săptămână în care nu trebuie să lăsăm oamenii fără curent, pe avarii, fără apă, fără gaze sau să nu ridicăm gunoiul”, a menţionat Cârciumaru.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: