Popeangă trimite Finanţele la „bişniţarul“ Daviţoiu

Deputatul PSD Vasile Popeangă şi consilierul local al PDL, Nicolae Daviţoiu,  nu mai contenesc cu jignirile de câteva zile. După ce Daviţoiu l-a făcut frustrat, Popeangă l-a numit pe cel din urmă bişniţar. Şi totul de la femei. Femeile directoare de la deconcentrate.

Totul a pornit de la afirmaţia lui Vasile Popeangă, potrivit căreia la cârciuma pe care o deţine în Parcul Central se discută toate schimbările de la deconcentrate, iar chermezele se termină cu jocuri de noroc, amintind de nişte înregistrări. Daviţoiu crede că Popeangă este supărat deoarece au schimbat-o pe Delia Mercioiu de la APIA.

 „Nicolae Daviţoiu este un bişniţar fără bun simţ şi fără respect!”, A spus Popeangă. Când eu eram contabil şef la Grimex, el era un bişniţar, nu făcea nimic, nu ştie nimic profesional. Eu şi ceilalţi conducătorii îl trimiteam să ne facă rost de cafea şi ţigări, înainte de 89. Pentru mine este un bişniţar, el cu asta s-a ocupat. Organele statului ar trebui să-i verifice activitatea de afaceri. Eu am lucrat în 2000 la Finanţe“, a spus Popeangă, fără să spună dacă Daviţoiu are ceva de ascuns. Ci toate acestea, la un moment dat a spus că restaurantul acestuia din parc este ilegal. „Dacă a ajuns un bişniţar ca Daviţoiu să aprecieze activitatea unei directoare ca doamna Ghimiş, s-a întors lumea cu fundul în sus”, zice social-democratul.

RĂSPUNS

Nicolae Daviţoiu susţine că nu s-a pus niciodată, în PDL, problema evaluării activităţii directoarei Casei de Pensii, Rodica Ghimiş. Democrat-liberalul crede că supărarea lui Popeangă a pornit de la schimbarea din funcţie a Deliei Mercioiu, de la APIA. Cât despre catalogarea de „bişniţar” Daviţoiu a spus că Popeangă este „un om frustrat“.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: