Porumbel de la „Doina Gorjului“ vrea să fie primar la Novaci

Gheorghe Porumbel, actualul director al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, are de gând să candideze pentru funcţia de primar al oraşului Novaci împotriva colegului său de alianţă, Pantelimon Todea. Nu numai că Porumbel candidează, dar spune că are şi şanse de îndată ce în 2008 a ajuns până în turul doi alături de contracandidatul său.

Postul de primar la primăria Novaci a ajuns să fie disputat de doi colegi de alianţă. Este vorba de pesedistul Gheorghe Porumbel şi conservatorul Pantelimon Todea. Aceştia au mai fost contracandidaţi şi la alegerile din 2008 când Porumbel a fost învins în turul doi de Todea. Acum, actualul director al Doinei Gorjului mizează pe faptul că Todea nu va mai candida în 2012. În plus, Porumbel nu s-a sfiit să scoată în evidenţă neregulile din oraşul Novaci. „Sigur că o să candidez pentru că aşa cum vedeţi, în Novaci nu s-a mai făcut nimic în ultimul timp. Sunt mai multe probleme acolo, ştiţi şi dumneavoastră cu acea Casă de Cultură care nu are personal şi plus alte retrocedări care au avut loc fără ca primăria să se opună în vreun fel. Situaţia din 2008 ar putea să nu se mai repete pentru că din câte am auzit, Todea nu mai participă la anul”, a declarat Gheorghe Porumbel, membru PSD.

REACŢIE

Afirmaţiile lui Porumbel nu au trecut neobservate de actualul primar. „Este treaba lui ce face, dacă o să candideze sau nu. În ceea ce mă priveşte nu am luat încă o decizie. Cât despre acuzaţiile astea ţin să-i amintesc că în perioada acea nici nu eram primar şi nici nu fac eu legile”, a declarat Pantelimon Todea, primarul din Novaci. 

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: