Porumbel: Novaci va redeveni un fief al PSD

Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului „Doina Gorjului” va fi inclus în sondajul PSD pentru Primăria Novaci. Acesta a mai fost primar, dar a mai şi candidat fără succes. Cu toate acestea, spune că el l-a făcut primar pe liberalul Leuştean, pe care vrea să-l bată la alegerile din 2016.

„Candidaţii noştri pentru primării vor fi desemnaţi în urma unei analize, pe baza sondajelor pe care le vom face la nivelul Comitetului Executiv Judeţean. Garantat, domnul Porumbel va intra în sondajul de opinie pentru Primăria Novaci”, a declarat Ion Călinoiu.

Porumbel crede că are toate şansele să ajungă primar la Novaci, mai ales că a deţinut această funcţie în perioada 1990-2000. „Vreau să vă zic că Novaciul n-a fost niciodată un fief al liberalilor şi nici nu va fi, în sensul că trebuie ca anul viitor Partidul Social Democrat să câştige Primăria Novaci, fie că voi eu sau un alt candidat. Am pierdut Primăria Novaci în anul 2000, după 10 ani de când am fost primar, am mai pierdut în 2008, dar acum lucrurile vor sta cu totul altfel”, a declarat Gheorghe Porumbel.

Acesta spune că va valorifica în favoarea sa „punctele slabe” ale primarului Dumitru Leuştean. „Eu ştiu toate problemele de la Novaci pentru că eu l-am făcut primar pe Leuştean. Pot să afirm, fără nici un fel de teamă că din cei trei puternici, care au candidat în 2012, indiferent pe cine aş fi susţinut, era actualmente primarul oraşului Novaci. La vremea respectivă, era vorba de USL şi ca atare l-am susţinut pe Dumitru Leuştean. Asta este viaţa, asta-i politica, nu voi lupta împotriva lui, voi lupta împotriva PNL. Domnul Leuştean are suficiente puncte slabe, care pot fi puncte tari pentru mine”, a mai precizat Porumbel.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: