Postul de decan de la Drept, declarat vacant

Facultatea de Științe Juridice și Litere din cadrul Universității Constantin Brâncuși(UCB) din Târgu Jiu nu are un decan interimar, chiar dacă Moise Bojincă a fost ales rectorul universității târgujiene în urmă cu o lună. Postul de decan de la această facultate va fi liber până în luna mai, când la nivelul tuturor facultăților vor avea loc schimbări în ceea ce privește conducerea facultăților.

Moise Bojincă, fostul decan al acestei facultăți, spune că va fi numit un decan interimar la începutul săptămânii viitoare pe funcția care a rămas vacantă. Aceasta va fi ocupată până la confirmarea pe post a unui nou decan. ”Luni dimineață se va întruni Consiliul facultății și se va stabili cine va ține locul de  decan pentru că momentan nu este nimeni pe această funcție. Deocamdată prodecanul duce lucrurile la îndeplinire, în lipsa decanului. Va fi numită o persoană care va asigura interimatul până la confirmarea pe post a noului decan”, spune rectorul Moise Bojincă. Prodecanul facultăţii este Laura Trocan. Însă nu numai la Facultatea de Științe Juridice se vor produce schimbări, ci la nivelul tuturor facultăților din cadrul UCB. Profesorii care vor să ocupe această funcție la una dintre facultățile din Târgu Jiu vor trebui să își depună candidatura în luna mai, după care vor fi numiți prodecanii. ”Luna aceasta, cel mai probabil pe 25 aprilie, vor fi nominalizați prorectorii, iar în luna mai se vor depune candidaturile pentru decani. Suntem în grafic”, mai menționează rectorul Moise Bojincă.

PROPUNERI

Candidații propuși de profesorul Moise Bojincă pentru ocuparea fotoliilor de prorectori sunt Liviu Cârțână, Florin Grofu, Vasile Lupulescu și Nicolae Ecobici.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: