Predoiu: Ciurel nu poate fi revocat până nu-i face statuie lui Şova

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a abordat ieri, într-o conferinţă de presă, problema de la CE Oltenia. El s-a referit la revocarea Consiliului de Supraveghere în condiţiile în care aceştia convocaseră o şedinţă pentru schimbarea managerului Laurenţiu Ciurel. „O altă ispravă recentă a lui Ponta este desfiinţarea Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, care intenţiona să îl revoce pe managerul Laurenţiu Ciurel, urmărit penal pentru trei infracţiuni de serviciu în dosarul Şova. Să aibă aceasta vreo legătură cu contractele CE Oltenia – Casa de avocatură Şova? Sau cu faptul că dl Ciurel nu poate fi revocat până când nu îi face statuia ecvestră dlui Şova“, a spus Predoiu.

Dan Şova a declarat la audierile din Comisia Juridică faptul că la Gorj ar trebui să i se facă o statuie ecvestră pentru că a salvat complexurile Turceni şi Rovinari.

Predoiu a mai vorbit şi despre faptul că membrii din Consiliul de Administraţie al Transgaz şi-au propus bonusuri de 5.503.860 de lei şi în final şi-au votat bonusuri de aproximativ 3 milioane de lei. Din consiliu face parte şi un consilier al premierului, Andrei Rizoiu. Însă interesant este că din Consiliul de Administraţie al Transgaz face parte şi Radu Cernov. Acelaşi Radu Cernov a pledat şi pentru complexurile energetice atunci când Casa Şova şi Asociaţii avea contract la Gorj. Cernov este avocatul ce a muncit 27 din 24 de ore pentru complexuri pe vremea când şi Victor Ponta era partener la Casa „Şova“. (M.B.)

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: