Sute de târgujieni au depus cerere pentru ajutorul de încălzire

Sute de târgujieni și-au depus cereri pentru ajutorul de încălzire, mai ales că iarna este din ce în ce mai aproape. Nu mai puțin de 200 de cetățeni s-au adresat Direcției Publice de Protecție Socială  din Târgu Jiu, până în prezent.

Beneficiare sunt familiile şi persoanele care îşi încălzesc locuinţa cu gaze naturale, lemne şi combustibili solizi, precum şi cu energie electrică. De ajutorul financiar pentru încălzirea locuinţei pot beneficia familiile şi persoanele singure care realizează venituri de până la 750 lei pe membru de familie.

Lilica Zamfir, șefa Serviciului Protecție Socială, din cadrul DPPS Târgu Jiu: ”Și în acest an, formularele de cerere și declarație pe propria răspundere sunt puse la dispoziția solicitanților începând cu data de 19 octombrie 2020. Până în prezent, avem un număr de 200 de solicitări. Termenul limită de depunere a cererilor este până la data de 20 noiembrie 2020, inclusiv. După această dată, se vor înregistra cereri, dar consumatorii vor primi acest ajutor începând cu luna depunerii cererii”, a spus Lilica Zamfir.

Numărul cererilor depuse în acest an este mai mic față de cel al anului trecut. 

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: