Cine vrea să preia baza de tratament de la Săcelu

Noul primar din Săcelu, Gheorghe Dumitrelea, vrea să preia în administrarea primăriei Baza de Tratament din localitate. În prezent, Complexul Energetic Oltenia este cel care deține zona cu apă termală, acolo unde mii de gorjeni veneau anual pentru diferite tratamente.

Primarul Dumitrelea spune că va purta discuții în acest sens, sperând ca demersul său să se concretizeze: ”Este unul dintre proiectele mele. O să am discuții cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, cu deputații Partidului Național Liberal, dar și cu Ministerul Energiei. Eu vreau ca baza de tratament din stațiunea Săcelu să o preiau eu, să fie administrată de Primăria Săcelu”, a spus Dumitrelea.

Baza de tratament de la Săcelu nu a adus decât pierderi pentru Complexul Energetic Oltenia, chiar dacă au fost majorate și tarifele pentru cei care au mers la tratament aici.

Locurile au fost mai puține în acest an, pentru că oficialii companiei s-au văzut nevoiți să impună restricții ca să fie respectată distanța fizică în pandemie.

Vizualizări: 3,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: