Prefectul Andrei nu vrea să se încaiere cu Ruşeţ

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj nu mai prezintă interes pentru prefectul Liviu Andrei. Acesta spune că nu vrea să se încaiere cu Ion Ruşeţ care a fost deja validat să candideze pentru şefia judeţului.

“Eu sunt prefectul judeţului Gorj, susţinut de Guvern. Cele mai importante funcţii într-un judeţ sunt preşedinţia Consiliului Judeţean şi posturile de primar. Pentru ele candidează preşedinţii partidelor politice. Astea sunt legile statului şi ale partidelor. În momentul în care eşti preşedintele partidului trebuie să-şi asumi anumite funcţii, iar domnul Ruşeţ şi-a asumat-o. Dânsul a fost validat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar eu nu vreau să mă încaier cu el”, a declarat Liviu Andrei, în cadrul conferinţei de presă de ieri. Cu toate acestea, Andrei a mai precizat că se vor face sondaje iar în cazul în se va situa în vreo poziţie favorabilă vor fi purtate discuţii. “Pe parcurs vor fi făcute sondaje. Automat dacă domnul Romanescu ori Andrei  vor sta bine într-o anumită zonă se vor lua în calcul aceste poziţii şi cu siguranţă vor fi purtate discuţi”, a mai menţionat prefectul.

Declaraţia lui Andrei vine după ce în urmă cu câteva zile spusese că s-ar băga inclusiv în lupta pentru Consiliul Judeţean.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: