Prefectul Andrei a făcut cunoștință cu ministrul Berca

Prefectul județului Gorj, Liviu Andrei, a participat ieri la bilanțul anual al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) alături de toți ceilalți prefecți din țară. Cu această ocazie l-a cunoscut pe ministrul MAI, originar din Gorj.

Acesta a declarat că la ședință au luat parte și primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Administrației și Internelor, Gabriel Berca, dar și fostul ministru Traian Igaș. Discuțiile au fost unele axate pe incidentele de la Sighetul Marmației dar și pe problemele cu care se confruntă Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență. ”Am participat la bilanțul anual al IGSU. S-au prezentat materialele. Domnul ministru Berca, primul ministru Ungureanu și fostul ministru Igaș au și luat cuvântul în cadrul ședinței și au vorbit despre problemele apărute în ultima perioadă”, a declarat prefectul de Gorj, Liviu Andrei.

Ulterior, prefecții din țară au fost băgați de Berca într-o altă ședință ce a durat aproape două ore. Potrivit prefectului a fot o ședință de cunoaștere. ”La finalizarea bilanțului, am avut o altă ședință care a durat două ore, doar cu domnul ministru Berca, unde am discutat ce măsuri se impun vis-a-vis de situațiile de urgență, o întâlnire pentru a ne cunoaște mai bine”, a adăugat prefectul Andrei. Fostul ministru Igaş le-a urat prefecților succes în continuare.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: