Premiu de 15.000 de euro pentru un primar din Gorj. Vezi de ce!

Cinci primari din Gorj au fost premiaţi la nivel naţional de Revista Publică de Administraţie Locală pentru modul în care şi-au gospodărit comunele. Este vorba de primarii din Cruşeţ, Băleşti, Motru, Rovinari şi Târgu Jiu. Postul de televiziune Gorj TV a fost partener media al acţiunii.

Premiile Revistei de Administraţie Publică Locală au fost acordate la Bucureşti, unde au participat  aproximativ 90 de primari din ţară. Din Gorj 5 primari au fost premiaţi, astfel: primarul comunei Cruşeţ a obţinut locul al treilea la secţiunea „Cei mai buni primari de comună din regiunea Sud-Vest,” primarul de la Motru, Dorin Hanu a obţinut locul al 2-lea la secţiunea „Cel mai bun primar de oraş din regiunea Sud-Vest”, primarul comunei Băleşti Aristică Paicu a obţinut locul al doilea la secţiunea „Cel mai bun primar de comună din ţară,” iar primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârcimaru, a obţinut locul secund la secţiunea „Cel mai bun primar de municipiu reşedinţă de judeţ din regiunea Sud Vest”.

Cea mai înaltă distincţie i-a revenit primarului de la Rovinari. Dorin Filip a fost nominalizat la secţiunea “Cel mai bun primar din ţară”, unde a obţinut locul doi. De asemenea, un premiu important a obţinut primăriţa comunei Tânţăreni, Maria Vasilescu, care a fost desemnată cel mai bun primar din Regiunea de Sud Vest. „Am fost prin ţară şi am văzut oameni care spun că primarul lor este cel mai bun şi ceilalţi nu. Noi am vrut să arătăm că există primari buni în România, care au făcut ceva pentru comunităţile lor. Am analizat activitatea lor în ultimul an şi am văzut că au avut proiecte,” a declarat Ilie Iuria, reprezentant APLH.

PREMIU

Primarii premiaţi au obţinut diplome, trofee, cărţi pentru o bibliotecă de şcoală, însă premiul cel mare l-a obţinut primarul de la Rovinari, în valoare de 15.000 de euro, bani care trebuie folosiţi pentru construirea unui parc pentru copii.

DECLARAŢIE: 

„Mă bucur foarte  mult de acest premiu. Este o răsplată pentru ceea ce am făcut până acum şi am o veste bună pentru localnicii din Băleşti”, spune primarul comunei Băleşti, Aristică Paicu.   

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: