Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preoteasa s-a pensionat. Călinoiu are liber la numiri

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, Constantin Preoteasa, și-a primit în cele din urmă decizia de pensionare. Potrivit directoarei adjuncte Ninela Gruia, decizia fostului director a venit încă de vineri, 13 ianuarie. În perioada următoare, Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află DGASPC, trebuie să numească un nou director.

Constantin Preoteasa, cel care s-a aflat în fruntea DGASPC Gorj în ultimii 30 de ani, și-a primit vineri mult așteptata decizie de pensionare. Acesta a fost de negăsit încă de vineri, închizându-și chiar și telefonul de serviciu. Vestea că a primit decizia de pensionare a venit din partea subordonaților săi din cadrul direcției. ”Decizia de pensionare a domnului Preoteasa a venit vineri și din câte știu ieri a fost prezentată Consiliului Județean Gorj”, a declarat Ninela Gruia, director adjunct la DGASPC Gorj. Aceasta a precizat că ceilalți directori adjuncți din cadrul instituției au preluat atribuțiile de director general. Asta până la noi ordine din partea președintelui Ion Călinoiu. ”În momentul de față, atribuțiile de director au fost preluate de ceilalți adjuncți din cadrul instituției. În perioada următoare, Consiliul Județean poate numi un alt director sau poate da dispoziție de preluare a atribuțiilor de către un director din instituție”, a adăugat Ninela Gruia. 

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: