Preotul dornic de şefie la Hidroelectrica şi-a lăsat CV-ul la Prefectură

Preotul care i-a cerut, luni, la Târgu Jiu, premierului Victor Ponta să îl ajute să devină director în cadrul Hidroelectrica şi-a depus, ieri, CV-ul la Prefectura Gorj.

Prefectul Ion Claudiu Teodorescu a confirmat că preotul  Grigore Cojocaru a venit la Prefectură aşa cum i s-a spus după discuţia cu premierul, depunând aici un CV al său. Din documentul respectiv reiese că, în trecut, Cojocaru a mai activat în cadrul Hidroelectrica, el dorind acum să devină şef al unui serviciu în cadrul unităţii sau director.

Preotul Grigore Cojocaru l-a abordat, luni, pe premierul Victor Ponta, prezent la Târgu Jiu pentru festivităţile de deschidere a noului an şcolar. Preotul l-a aşteptat pe premier până la sfârşitul festivităţilor, spunându-i că are nevoie de ajutorul lui să devină director în cadrul Hidroelectrica sau HidroServ, veniturile pe care la are de la biserică fiindu-i insuficiente pentru a-i asigura, peste câţiva ani, o pensie mai mare.

Iniţial, Ponta a crezut că preotul are o problemă cu fostul administrator special al Hidroelectrica, Romulus Borza, spunându-i că „o să plece domnul Borza”, după care l-a ascultat pe Cojocaru. „Vă rog ajutaţi-mă cu un post de director la Hidroserv, că mai am trei ani până la pensie. Să am şi eu o pensie, că am un salariu mic. La cine să merg?” l-a întrebat preotul pe premier, Ponta chemându-l pe prefectul judeţului Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, pentru a prelua problema respectivă.

Ponta l-a asigurat pe preot că prefectul va încerca să-l ajute în rezolvarea problemei sale, după care şi-a urmat programul vizitei de la Târgu Jiu. CV-ul lăsat ieri la Prefectură va fi înaintat către Hidroelectrica, nimeni nepromiţându-i însă preotului că va fi şi reangajat sau pus chiar director, aşa cum şi-ar dori acesta, societatea trecând în vară printr-un program de restructurare care a presupus inclusiv reduceri de personal.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: