Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Președintele Hidrosind dă garanții că Hidroelectrica va avea profit

Sindicalistul Decebal Sulea este convins că Hidroelectrica va înregistra un profit la final de an în ciuda unui an extrem de secetos. Acest lucru ar fi posibil pentru că din luna octombrie, Hidroelectrica a recurs la o clauză de forță majoră ce le-a permis scăderea cu 25% a contractelor. Președintele Hidrosind, Decebal Sulea, spune că profitul va fi unul destul de mic dar speră ca seceta să mai persiste doar în luna ianuarie a anului 2012. ”Hidroelectrica va ieși pe profit, vă asigur eu, chiar dacă a fost un an secetos”, a declarat Sulea la Gorj Tv.

Sindicatele din Hidrolectrica sunt convinse că în ciuda unui an foarte prost, compania va ieși pe profit. Acest lucru declară și președintele Hidrosind, Decebal Sulea, care spune că societatea a  scăpat cu ajutorul unei clauze de forță majoră pe care o au stipulată în fiecare contract. ”Începând cu luna octombrie s-a activat clauza de forță majoră, automat s-au redus toate contractele cu 25% așa că o să ieșim pe profit, mic dar va fi profit și pentru Hidroelectrica și pentru filialele Hidroserv”, a declarat Decebal Sulea.

Proces

Clauza de forță majoră permite Hidroelectricii să micșoreze contractul inițial de energie cu 25%  lucru care s-a și întâmplat. Măsura nu a rămas însă necontestată de beneficiari. ”Imediat după ce am aplicat clauza, președintele Camerei de Comerț a anulat-o lucru care ne-a nemulțumit și am atacat în instanță. Am câștigat pe 15 decembrie procesul și de aceea spun că vom avea profit. Fiecare contract are prevăzut această clauză și noi am îndeplinit toate condițiile. Putem reduce cu 25% numai în aceste condiții de secetă prelungită”, a adăugat Decebal Sulea.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: