Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preşedintele Parlamentului European ar putea veni la Gorj

Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, este aşteptat marţi la Târgu-Jiu, alături de premierul Victor Ponta, a declarat ieri, la Radio Infinit, primarul Florin Cârciumaru. Prefectul Claudiu Teodorescu a confirmat ieri că sunt discuţii pe această temă şi că această vizită ar însemna mult pentru judeţul nostru, însă la acest moment nu poate să spună dacă Schulz va ajunge sau nu la Gorj. Preşedintele Parlamentului European şi primul-ministru Victor Ponta vor tăia panglica la staţia de epurare de la Bumbeşti-Jiu. De posibilitatea vizitei ştie şi primarul Constantin Bobaru, dar spune că nu are o confirmare în acest sens.

De altfel, Martin Schulz a fost invitat de preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea să participe la şedinţa din data de 31 octombrie a Camerei. Parlamentarii se vor reuni miercuri la ora 10.00 în şedinţă festivă pentru a audia mesajul preşedintelui PE, iar înainte cu o zi acesta va ajunge în judeţul Gorj.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: